Bine aţi venit

Ultimele ştiri

 

La Sunflower Design puteţi găsi produse special concepute, unice şi de calitate. Produsele speciale includ: genţi, şorţuri, accesorii de bucatarie, păpuşi, jucării, halate de baie lenjerii de pat, perdele, draperii, articole de uz casnic. Studioul este de asemenea disponibil pentru produse personalizate, realizate la comandă, comenzi restaurante, firme sau clienţi privaţi.

Sunflower Design face parte din Acţiunea Felix. Acest lucru inseamnă că şi Sunflower Design poate funcţiona ca şi alte companii care produc și vand. Produsele sunt comercializate la nivel local in Gift Shop-ul nostru, precum şi pe plan internaţional prin corul Căminului Felix şi prin excursii organizate de Sunflower Design.

Scop şi materiale

Primul scop al acestei lucrări este acela de a oferi locuri de muncă, educaţie practică in croitorie, şi alte meşteşuguri fetelor tinere care au crescut in familiile din Căminul Felix. Sunflower Design oferă, de asemenea, oportunitatea dezvoltării individuale şi sprijin social.

Cele mai multe dintre materialele pe care le folosim au fost donate din diferite ţări; astfel, avem grijă de mediu prin reciclarea ţesăturilor. Sunflower Design sprijină şi fabricile naţionale prin achiziţionarea de ţesături fabricate in Romania.

Cumparaturi Speciale


Cu ocazia zilei de 8 Martie vă aşteptăm la 2 zile speciale de cumpărături.